bo chciałeś bym była
bo chciałeś bym patrzyła
bo chciałeś bym kochała
bo chciałeś usłyszeć to..
bo patrzyłeś gdy się odwróciłam
bo mówiłeś chociaż nie słuchałam
bo byłeś gdy tego nie chciałam
bo kochałeś gdy ja nie byłam tego pewna
byłeś blisko gdy ja oddalałam się gdzieś
byłeś cieniem gdy nie wiedziałam co robić
byłeś wszystkim kiedy ja byłam niczym
po prostu byłeś...
ja jestem
chcę słyszeć
chcę czuć
chce widzieć
chce być
a Ciebie nie ma...
tak
się boję.....
aaasik - Twój wiersz jest naprawdę kiepski . to typowa wyliczanka , bez żadnych wartości literackich . prozaiczny tekst z banalna pointą . wybacz- tym razem nie . dawaj następny i nie żyw urazy .