***

Kruszyna

Pod moim srebrzystym niebem
spacerujesz całkiem nago.
Obnażając swoje ciało przemijasz w głuchym snie.
Jesteś jedną z zimnych gwiazd ,
która nigdy nie płonie uśmiechem.
Nie dajesz mi ciepła i tylko gdy mnie całujesz i dotykasz czuje jej delikatny smak .
A gdy płoniesz swą nagością jesteś jedną z ciemnych plam ,
gdy wyblakniesz dnia szaroscią nie myśl o mnie zle.
Życie jest tylko krótką chwilą więc już dzis kochanie nie zatrzymasz mnie.
Pamiętaj tylko ,że na te chwile warto czekac wiek ...
Kruszyna
Kruszyna
Wiersz · 19 września 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    andrzej
    oki.Tez mam takie nazwisko :-)

    · Zgłoś · 18 lat