Literatura

Glos (wiersz)

Qwerty

Nie czekaj az Cie zabije zycie,

Nie czekaj az przeminie co kochasz,

Nie czekaj az ucieknie wspomnienie,

jak nad morzem patrzylas na zachod.

 

Pozwol mi ciagnac cie do wolnosci,

Pozwol wyrywac od codziennych spraw,

pozwol mi tulic cie do snu,

po tych chlodnych, zimowych dniach.

 

Wezme daleko z tad,

w wiecznosci nienana kraine,

gdzie znajdziesz siebie nareszcie.

Jetem glosem,

glosem serca...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 3 pazdziernika 2007, 11:36
postaraj się o polskie literki , w tej formie nie da rady :(
przysłano: 2 pazdziernika 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca