Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
ataraksja
niebieskie migdały
niebieskie migdały
ataraksja
Lampo stołowa
świecę dziś jaśniej od ciebie
Wodo spływająca z moich rąk
łagodniej dotykam rzeczy
Kubeczku porcelanowy
prześcignę cię w kruchości
A ciebie nauczę
jak smakować
niebieskie migdały
Lubię
1
ataraksja
Wiersz · 5 października 2007
Marek Dunat
zastanawiam się , dlaczego ten tekst wisiał w poczekalni prozy ? cos nie zatrybiło . naprawiam .
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Urughai
Przesłodzone - ale fajne........(czasem chyba trzeba zaprawić wagonikiem cukru)..........Bardzo Serdecznie Pozdrawiam!
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
ataraksja
Urughai, cukier krzepi ;))
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
forres
"A ciebie (...)uczę
jak smakować
niebieskie migdały" to dla mnie.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
ataraksja
To dobrze. Ucz forres. Dobry czas ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
jak smakować
niebieskie migdały" to dla mnie.