Literatura

spowiedz (wiersz)

Dionizja

Odchodzac..                                                                                                  odchodzac ku przeznaczeniu,                                                                     ku samotnosci,                                                                                              do gwiazd..                                                                                                    zimnych krwawiacych karlow,                                                                                                      w tancu,w zapomnieniu,ku przeznaczeniu..                                                                                       Tracac czlowieczenstwo,                                                                              tracac blizne po matce jednac sie z Bogiem,                                                                                      przeklinajac jego swiat plujac sobie w twarz,                                                                                                         zar zimnych rak,zar potluczonych serc i nie ma nic...                                bezradnosc                                                                                                    Czy mnie uslyszysz?                                                                                      rzucane w pustke bezsilne modlitwy                                                       Gdzie sa moje sny?                                                                                 no gdzie podzial sie sens!?                                                                     nie ma juz nic..                                                                                           nikt nie rozumie,                                                                                       nikt nie poda reki                                                                                       i nie ma nadzieji,                                                                                        jest bezsilnosc i gniew..

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 9 pazdziernika 2007, 20:56
hej ! a Ty co tutaj porobiłaś ?? co to ma byc ?
przysłano: 9 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca