Beznadzieja.
To jest to, co człowiek czuje.
Nadzieja.
To, czego każdy z nas potrzebuje.
Wiara.
Że będzie lepiej, naprawdę.
Kara.
Za zachowanie mało przykładne.
Miłość.
By poczuć co to kochanie.
Zazdrość.
By docenić to, co Ci dane.
Tajemnice.
Czasem coś trzeba ukryć przed światem.
Wykleństwa.
A czasem wysłuchać z płaczem.
a co to takiego?