To co mamy.

romantyczka

Beznadzieja.
To jest to, co człowiek czuje.
Nadzieja.
To, czego każdy z nas potrzebuje.
Wiara.
Że będzie lepiej, naprawdę.
Kara.
Za zachowanie mało przykładne.
Miłość.
By poczuć co to kochanie.
Zazdrość.
By docenić to, co Ci dane.
Tajemnice.
Czasem coś trzeba ukryć przed światem.
Wykleństwa.
A czasem wysłuchać z płaczem.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
romantyczka
romantyczka
Wiersz · 10 października 2007
anonim
  • anonim
    zieloneciele
    ojej.
    a co to takiego?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    wyliczanka . rymy banalnie proste . wykleństwo - a cóz to jest ? poczekaj romantyczko na wenę .

    · Zgłoś · 16 lat temu