Literatura

Brak nadziei. Brak sensu. (wiersz)

romantyczka

Czasem mam wrażenie,
jakby wszystko waliło mi się na głowę.
Czasem mam wrażenie,
jakbym zmniejszyła się o połowę.
A czasem myślę,
że to wszystko sensu nie ma.
Że uczę się, by żyć.
A żyję, by się uczyć.
Bez wytchnienia.
I wszystko smętnym być się wydaje,
bez nadziei na uratowanie.

fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 10 pazdziernika 2007, 23:22
wybacz romantyczko . czasami nie wystarczy znaleźć jakiś tam rym , by powstał wiersz . nie wystarczy zadać pytanie by kogoś zmobilizować do odpowiedzi . nie widzę mozliwości uratowania tego tekstu w najbliższej dobie - chociaż życzę Ci tego najmocniej .
przysłano: 10 pazdziernika 2007 (historia)

Inne teksty autora

To co mamy.
romantyczka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca