...

lady punk

Pogrążając się w ciszy

wyczulając zmysły

pragnę usłyszeć głos

wycisnąć z niego fałsz

odkroić kłamstwo

wyrzucić ironię

i pogrzebać to

by odnaleść prawdę

w labiryncie słów

w którym zbłądzić

znaczy uwierzyć w sprzeczność

Oceń ten tekst
lady punk
lady punk
Wiersz · 15 października 2007
anonim
  • Marek Dunat
    błędy koxik !! tak nie może być ! popraw i próbuj jeszcze raz.

    · Zgłoś · 16 lat temu