..

lady punk

Pod koniec życia rozliczam się z miłości

Piszę skargi do nieba

Nikt nie odpisuje

Zapomniałam nakleić znaczek

Może tak może nie

Tak jak

,,puk puk” ,,kto tam?”

Złudne wyobrażenia

lady punk
lady punk
Wiersz · 16 października 2007
anonim
  • Marek Dunat
    w porównaniu z poprzednimi Twoimi tekstami , które były na dość mizernym poziomie , tutaj widzę niewielka poprawę . skłonny jestem uznać to za spory postęp . sugerowałbym zlikwidowanie pytajników . zanadto dają rozwiązanie i nie pozwalaja czytelnikowi na swobodna interpretację . pozdrawiam .

    · Zgłoś · 17 lat
  • ew
    o qrcze :) , Anathema mówi że spory postęp , źle zapamiętałam .
    "zapomniałam nakleić znaczka " , czy "zapomniałam nakleić znaczek " ? Marku , pomóż , bo zakręciłam się w tym znaczku i już nic nie wiem . Jeśli jest poprawnie , to może przepuścimy ten tekścik ?

    · Zgłoś · 17 lat
  • Marek Dunat
    z pewnością nakleić znaczek . popraw może koxik i puszczamy to .

    · Zgłoś · 17 lat
  • lady punk
    mimo wszystko wydaje mi się ze powinno być: nalkecić znaczka(bo kto co? znaczek kogo czego? znaczka:P)

    · Zgłoś · 17 lat
  • Marek Dunat
    nie kogo czego Koxik , a kogo co ;) . ok. wierszyk idzie dalej .

    · Zgłoś · 17 lat