Żałować zaczynam ze zaczęłam znów
I myśleć jak skończyć muszę teraz
Długo to nie potrwa
Prawie wcale
Wedle życzeń madame
Koniec bez kropki już dawno się pisze
Znaleźć pretekst największą filozofią jest
Może Ty go znajdziesz
Bawmy się
Szukaj
Tak pragnę znowu nie być tą złą
Tą co nie zawsze kocha gdy kochać udaje