jestem niewyuczalna
zaprzeczam ciepłoprzewodnictwu słów
odrąbując Istotę od pulsującego języka serca
po knykciach zaciśniętych na linii melodycznej idoli
głową w dół kontruję białe krwinki ze słuchu
nieufnie wietrzę zapach spłoszonej nadziei
miesza mi się duch i materia
gdy rysuję twoimi oczami obrazy z uczuć
moze głupi Pies, ale jednak pyta :)
A ktoś tu spać Elektryczna dziś nie mógł? ;p
Dzięki ogromne za wszystkie uwagi i głosy za i przeciw :)