olśnienie
pancerz orzecha
poddany ust pieszczocie
życie jest cudem
Marek Dunat
Wiersz
·
19 października 2007
technikę zachowałeś , piękne cięcie i cudowne uczucie uniesienia po przeczytaniu .. naprawdę , tym razem olśniłeś . Gwiazdka jak nic jeśli i estelkę porwiesz tym :)
masz gwiazdeczkę za listek.
Mi już tak zostało po tych programach(Lalamido) Skiby i Konja że jak słyszę słowo "haiku" to mi się przypomina "Dwa haiku,jeden głupi dowcip":)