Dziękuje Ci Mamo

Seba

kochana mamo!

dziękuje Ci

za to że dałaś

życie mi.

I także za to

że gdy śpię

Ty nade mna

pochylarz się.

I za tę dobroć

w oczach Twych

kochana mamo

dziękuje Ci

Seba
Seba
Wiersz · 26 października 2007
anonim