Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Moniś
MILOSC DLA KAZDEGO....
MILOSC DLA KAZDEGO....
Moniś
Milosc
to
spokoj codzienne tesknoty musniecie dloni i marzenia.
Lubię
1
Moniś
Wiersz · 3 listopada 2007
estel
no coś Ty.
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Nom
Ludzie!!! dostalem to od znajomych.
Powala :) :) :)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Powala :) :) :)