widzę i pochwalam lecz wybieram gorsze

nabu

 

zapraszam to nowy wirus fikcji naukowej...

zapraszam to nowy teatr fikcji naukowej...

cywilizację są religią, religie bombami to między nami...

rzeczywistość oderwana od zmysłów nie istnieje


kłade dłoń na twym podróżującym ciele

by nie zostać wrogiem samego siebie.

Oceń ten tekst
nabu
nabu
Wiersz · 7 listopada 2007
anonim
  • ew
    no i znowu to samo . Ja Ci , nabu, już drukowanymi napiszę : Z LITERÓWKAMI NIE PUBLIKUJEMY
    no nie da rady , choćby nie wiem co , przejrzyj tekst jeszcze raz , popraw , a potem pogadamy nad treścią

    · Zgłoś · 16 lat temu