matematycznie

lady punk

nienawiść z miłośćią się redukuje

tak jak dobro ze złem

skraca się prawda z kłamstwem

 

mnożę uczucie i pustkę

wychodzi 0 nie ,,o"

dzielę Cię między siebie i inną

wynik z resztą

reszta dla mnie

sumę z dwóch miesięcy podnoszę do 1/2

wychodzi pierwiastek z dwóch miesięcy

tyle byłeś mój

to było 100% naszego związku

zostawiam Ci namalowanie funkcji...

lady punk
lady punk
Wiersz · 8 listopada 2007
anonim
  • estel
    ok. matematycznie jest, ale poezji nie ma. niestety Koxik, ograniczyłaś się do kilku matematycznych posunięć.

    · Zgłoś · 17 lat
  • Marcin Sierszyński
    NIe cierpię ścisłości!
    A i wiersz mnie do tego nie przygania

    · Zgłoś · 17 lat