dokładnie za dziesięć

lady punk

zostawiam Cię na erozyjna działanie wiatru

abyś rozkruszył się niczym skała

pozwole żebyś wymył dno siebie

tworząc misę eworsyjną

 

jak rzeka kamienie

tak Ty szlifujesz osobowość innych

pękasz tworząc ryft

topisz mnie w lawie złości

która miała pozostać tylko magmą

Oceń ten tekst
lady punk
lady punk
Wiersz · 8 listopada 2007
anonim
  • ew
    no popatrz Koxik :
    "zostawiam Cię na erozyjna działanie wiatru" - przecież logiki w tej stylistyce brak , domyślam się że erozyjną miało być , ale na pewno nie wiem . Słowa "pozwole" też nie ma , i też się tylko domyślać mogę że ę na końcu miało być.
    popraw , proszę ,i wklej jeszcze raz , bo tekst jest do publikacji moim zdaniem

    · Zgłoś · 16 lat temu