zostawiam Cię na erozyjna działanie wiatru
abyś rozkruszył się niczym skała
pozwole żebyś wymył dno siebie
tworząc misę eworsyjną
jak rzeka kamienie
tak Ty szlifujesz osobowość innych
pękasz tworząc ryft
topisz mnie w lawie złości
która miała pozostać tylko magmą
"zostawiam Cię na erozyjna działanie wiatru" - przecież logiki w tej stylistyce brak , domyślam się że erozyjną miało być , ale na pewno nie wiem . Słowa "pozwole" też nie ma , i też się tylko domyślać mogę że ę na końcu miało być.
popraw , proszę ,i wklej jeszcze raz , bo tekst jest do publikacji moim zdaniem