Bismillah ir-Rahman ir-Rahim
Zabije was kolejny dom z dywanem,
te pięć modlitw dziennie i
zarost ludzi z innymi niż wasze
rysami twarzy.
Muezini krzyczący z minaretów,
podając współrzędne dla bombowych
boeingów, by wysadzić wasze sklepy
"wszystko po 2.50"
Zabiją was te
minarety o kształcie rakiet atomowych,
wycelowane w niebo,
jak także te owinięte w "szmaty" kobiety,
które tylko chcą mieć siebie na własność.
I zabije was
przemycany w tureckich
pitach do kebabów
wąglik.
oraz owinięte w turbany
na głowach talibów,
bomby.
Zabije nas,
ta nienawiść.
W Imię Boga Miłosiernego i Litościwego!
za dość czy zadość?:)
myślę, że teraz trochę lepiej.
dobrze.5
zabiją was te
minarety.
a nie lepiej w jedna linijke to?
to takie moje. ale ocene daje.
a chciałam Cie napaść ;p
szczególnie od kogoś kto sam prezentuje najwyższej klasy warsztat.
a tak byłe dziewczyny to drażliwy temat :)
Pozdrawiam
a możesz zmienić pierwsze minarety na "z wierz meczetów" ? tak chyba będzie lepiej.
5.