A na imię miał Freud
śmieszne imię dla psa
jak z listów do Koryntian
tylko że ja nie wierzę w Boga
Tenemos un cuento
synchronizacja zegarków
jak w teorii względności
Einstein byłby ze mnie dumny
-Pan raczy żartować, prawda?
-No pewnie, że raczę...
__
Bydlak!
pomyślał Freud
gdy ją dotykałem