szelestem twoim jestem
banknotów przynoszonych
co rano
po nieprzespanej
pracowitej nocy
pijane oczy klientów
moimi gwiazdami
rozświetlającymi drogę
do zatracenia
już dawno nie wiem
co to czułość
w twoich rękach
liczą się tylko
paciorki różańca
setek i dwusetek
więcej już nic nie jestem warta
Arek , zrób coś z edycją komentarzy , no !!!!
co rano
po pracowitej nocy
pijane oczy klientów
moimi gwiazdami
rozświetlającymi drogę
do zatracenia
już dawno nie wiem
co to czułość
w twoich rękach
liczą się tylko
paciorki różańca
setek i dwusetek
więcej już nic nie jestem warta