noc bez dnia...

Karolina Włodarczyk-KariV

Zły sen,bezsenność...

Zła noc, jeszcze gorszy od niej dzień...

Czy jest ?

Czym jest ?

 Człowiek bez serc, jak cień...

Bez dnia tylko noc...

A jednak gdzieś pali się to światełko które tworzy Twój cień...

Nie uciekniesz przed nim...

Tłumaczysz sobie: to tylko zły sen...

Karolina Włodarczyk-KariV
Karolina Włodarczyk-KariV
Wiersz · 17 listopada 2007
anonim
  • Marek Dunat
    zły wiersz.
    retoryka , banał . kiepski zapis . brak poezji .

    · Zgłoś · 16 lat
  • 3EYE
    nie jest aż taki zły ((-;

    · Zgłoś · 16 lat
  • 3EYE
    "Zły sen,bezsenność...

    Zła noc, jeszcze gorszy od niej dzień...

    Czy jest ?

    Czym jest ?

    Człowiek bez serc, jak cień."

    ta część jest całkiem nie zła, ma w sobie poezje, choć powturzenie " czym jest " zgrzyta trochę

    dalej zgodzę się z poprzednikiem że banał, gdyby został sam początek było by ładnie.

    · Zgłoś · 16 lat