Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
negatywka
poeta
poeta
negatywka
patrząc na zachód słońca
chciałby ujrzeć w tym
coś zajebiście zajmującego
może chociaż syk
topiącego się ognia
Lubię
negatywka
Wiersz · 11 października 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści