już nie

Adolf P.

 

już nie chcę być poetą

szukać poezji w przydrożnej kałuży

dacie ważności

kącikach twoich ust

jej już tam nie ma

a to już nie jest wiersz

Adolf P.
Adolf P.
Wiersz · 22 listopada 2007
anonim
  • Marek Dunat
    no skoro tak twierdzisz to ja się przychylę i powiem - nie jest . a skoro tak to po co to napisałeś i umieściłeś tutaj ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    muszę się zgodzić z przedmówcą. niestety.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Wojciech Sito

    · Zgłoś · 12 lat