Noc

KISSS...

W nocy cicho,

w nocy smutno,

a ja, spać nie mogę,

bo wciąż myśle o tobie.

Myślę sobie, że Cię kocham.

I zastanawiam się,

czy Ty mnie też...

 

Oceń ten tekst
KISSS...
KISSS...
Wiersz · 28 listopada 2007
anonim
  • Nom
    jak wszystkie Twoje prace już nie oceniam.... nie warto...
    jeśli skrzywie Ci tym psychike to trudno....

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Robak
    ambitne :>

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • estel
    jeśli masz odwagę to chłopcu wklej to do pamiętnika, tylko popraw tobie na Tobie, bo jeszcze się obrazi. to nie jest nawet wierszyk.

    · Zgłoś · 16 lat temu