PIĘKNA

ChaCha

 

Powiedz mi jak mnie kochasz,
Mocno czy żałośnie,
Bo ja Cię kocham najmocniej,
Ze wszystkich tych którzy Cię kochają,
Bo jestem twym Chłopakiem ukochanym.

CoolChaChaCool


ChaCha
ChaCha
Wiersz · 1 grudnia 2007
anonim