tytuł

lady punk

jestem psem

psem jestem

kocham lampy

i młodzież

jestem bruzdą

bruzdą jestem

twój numer buta to 45

jestem czasem

czasem jestem

lady punk
lady punk
Wiersz · 1 grudnia 2007
anonim
Usunięto 1 komentarz