Hymn do miłości Ojczyzny [2]

McAron

Święta miłości kochanej Ojczyzny

Nie odjadę nigdy w kraj bardziej żyzny

Nie opuszczę Cię, gdy inni to robią

Gdyż u nas politycy nieco broją

Walczyć to trzeba z chamstwem, którego nie lubię

A hołdować historii, naszej wspólnej dumie

I klęskach, które ponieść nam kazano.

McAron
McAron
Wiersz · 12 grudnia 2007
anonim
  • Marek Dunat
    i wstępować na działo ! i pyrknać !
    jakby tysiąc armat naraz zagrzmiało !

    · Zgłoś · 16 lat