*** dni są czasem jak stacje

Wiesław Janusz Mikulski

 

WIESłAW JANUSZ MIKULSKI

                 (ur.1959)

 

 

                                  z cyklu "Gwiazdy na śniegu"

*
* *

dni czasem są jak stacje

szybko mijanych szans

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Wiesław Janusz Mikulski
Wiesław Janusz Mikulski
Wiersz · 13 grudnia 2007
anonim
  • Marek Dunat
    może w dziale aforyzmów (jeśli taki powstanie) ale w poezji ? nawet tej mini ?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    no , czasem właśnie takie są dni , ale ja tego w takim zapisie nie kupuję , nie przemawia do mnie w sposób do zapamiętania , takie to .. hmm (bez urazy ) - płytkie ?

    · Zgłoś · 16 lat temu