wszystko zaczyna się niewinnie
w delikatnych obrotach,
w odcieniach ulubionych kolorów
w ciemnym miejscu, niedostepnym dla innych
z ciekawością rozkręcaliśmy tą machinę
miejsca te stawały się coraz ciemniejsze
znaczone tajemnicą i upadkiem
obrót za obrotem
szybciej, szybciej
jak najszybciej
jak najwięcej
jak najlepszej
ból ból
obrót obrót
światła oślepiają
machina boleśnie zahamuje lub zmiażdży
jak ciąg domino powoli upadal pod moimi stopami
ból ból
już za późno
Ew ma racje z tym tytulem.
hmm...
" Dziwne że na innych stronach dostawałam najwyższe oceny."-zastanawiajace.
dla ocen to pokazujesz?