Zdrada CZY Miłość

Moniś

Ja go kocham a on nicCry

Ja go kocham i onim marzeEmbarassed

Ja go kocham i go pragneKiss

KOCHAM CIE I TAK JUZ NA ZAWSZE ZOSTANIE !!!!Tongue outInnocent

Moniś
Moniś
Wiersz · 15 grudnia 2007
anonim
  • Marek Dunat
    no i tak niech pozostanie. kto powiedział Tobie , że to jest poezja?

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    o kurcze.
    no tego to jeszcze nie bylo.
    ja mysle se ktos jaja robi.

    · Zgłoś · 16 lat