było tak strasznie
tak ospale radośnie
tak budyniowo-różowo-kleiście
tak całkiem i nie do Końca
dobrze.
intensywnie i mgliście
będzie tak przestrzennie boleśnie
będzie nak nienormalnie prawdziwie
będzie tak słono i rześko
i jak jej coś tłumaczyć
z tyloma zużytymi chustkami w kieszeni
z taką samą historyjką wbitą w nadgarstki
radośnie tak
budyniowo-różowo-kleiście
całkiem i nie do końca
dobrze.
intensywnie i mgliście
będzie przestrzennie boleśnie
tak nienormalnie prawdziwie
będzie słono i rześko
i jak jej coś tłumaczyć
z tyloma zużytymi chustkami
w kieszeni taką samą historyjką
wbitą w nadgarstki
no tak to widzę !! widzisz ?? ;)
lecisz z historyjką na pierwszą.
tak mi trochę Świetliki zaświeciły na początku i "Finladia", takie skrzywienie. :)
Widzę, widzę i może nawet przemyślę.