Literatura

Czas który nasz otacza (wiersz)

Szary wilk

Kocham ten wiersz ...............

Nie myśl o przyszłości,bo i tak nie wiesz co się wydarzy.

Przeszłość?Po co o niej gadać,mineła już

Teraźniejszość?To i przyszłość i przeszłość,wciąż płynie

Jest przyszłością  jeśli w niej tkwimy,

A jak minie,wkracza w otchłań przeszłości...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 19 grudnia 2007, 19:27
Bla bla bla.

Wybacz : ) ale po prostu takie gadanie, zero poezji, raczej spisane przemyślenia
Karolina Włodarczyk-KariV
Karolina Włodarczyk-KariV 19 grudnia 2007, 19:44
heheh Agnieszka bój się Boga Anathema może Cię nie zjedzie ale inni napewno... ja nie komentuje ;)
Marek Dunat
Marek Dunat 19 grudnia 2007, 19:59
no ja boję sie ,że gdy nadejdzie borunski to nie zostawi suchej nitki . a ja powiem tak :
odczytuję to jako rodzaj takiej troszkę infantylnej rozprawki filozoficznej. błędy interpunkcyjne, literówki. zgodnie z sumieniem nie dopuszczę tego wiersza. uchronię Ciebie w ten sposób być może przed naprawdę ostrą i niewybredną krytyką innych .
zieloneciele
zieloneciele 21 grudnia 2007, 15:49
co to jest?
wybacz, to pierwsze co sie mnie nasunelo po przeczytaniu tego hm...tekstu.
pseudofilozoficzny wywod,przy okazji malo logiczny.
bo co na przyklad znaczy to:
"Teraźniejszość?To i przyszłość i przeszłość,wciąż płynie

Jest przyszłością jeśli w niej tkwimy,"

moze troszke myslenia przy okazji zapisywania czegokolwiek?
przysłano: 19 grudnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Czekam na ciebie
Szary wilk
Poranki i wieczory
Szary wilk

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca