plusk, plusk
kapie z nieba na stół
w dziurawym dachu pokoju
błąka się myśl
nie daje spokoju:
włóż
kapelusz
na emigrujących dekarzy
tojania
tojania
Wiersz
·
22 grudnia 2007
Śmiesznie : )
pozdrawiam wsiech