Spaliłam swoje kredki,
już nie pokoloruję świata
na wszystkie barwy tęczy..
Spaliłam swoje kredki,
wszystko czarno białe
jak na starym filmie..
Spaliłam swoje kredki,
pudełko jedynie zostało
pełne wspaniałych wspomnień..
Spaliłam swoje kredki...
Nikt nie chce mi kupić nowych..