Gdzie jesteś?

Lavi

Czasami mam ochotę krzyknąć:
Gdzie jesteś?!
Dlaczego Cię nie widzę,
Nie słyszę, nie czuję?
Gdzie jesteś?!
Bez Ciebie wariuję.
Proszę przyjdź do mnie.
Nie daj otchłani tęsknoty
Porwać na zawsze!
Błagam przyjdź!
Uratuj!
Odpowiada mi cisza.
Straszna cisza.
W mojej głowie tworzy się kolejne pytanie:
Gdzie ja jestem?...

Lavi
Lavi
Wiersz · 26 grudnia 2007
anonim