z dotykiem mieszając
atomy naszej bliskości
w blasku świec
nucąc z westchnień symfonie
na włosy-na włosy-na dłonie
zatracamy się
w wilgoci ciepła
zdziwieni swoją nagością
...
zlizujesz ze mnie
cały wstyd
i myślisz ze jesteś bezkarny
miau...
pocałuj mnie za uchem
elffi
Wiersz
·
1 października 2000
-
KamilkaDobry tekst:) ale czy ten wiersz ma jakies podloze emocjonalnie zwiazane z Twoimi przezyciami?
-
niuniadobre, dobre, bardzo dobre