Tak spokojny i radosny
dzięki niemu
tak szczęśliwy pełen uczuć
dzięki niemu
a on sam
każdy świata smutek jak dzwon w sercu
trzy uderzenia
smutek przytul niemy
biegnie z innymi przez świata równiny
przez wiosenne deszcze
każdy krok sekunda w minutę
co krok na oczach płacz dziecka
na ustach niemy krzyk
wszyscy
ja gorzej
już tylko dla tego co z nieba to znosi
jeszcze w uszach szept
przytul mnie
bardzo piekny