czarnym
atramentem
można
namalować nawet
igły
modrzewia zimą
ważne,
żeby dokładnie
zanurzyć
srebrną stalówkę
w
tęczówce rogalika
z
konfiturą.
można
narysować śpiącego smoka
lub
napisać żyli długo i szczęśliwie
można
nie mówić nic.
pamiętaj
adepcie
musisz
wypowiedzieć obraz
wtedy
nie stanie się legendą,
a
myśli potrącone
przez
pijanego kierowcę
przetrwają.
czarnym atramentem
myślonauta
myślonauta
Wiersz
·
1 stycznia 2008
Za to ostatnia storfa. Za nią piąteczka szkolna.
pozdrawiam serdecznie:)