Literatura

Jutro pójdę w świat (wiersz)

junia

to wiersz mojej kumpeli Agi Nowak

Biegnący naprzód czas

oddala stare drzewa

w nieznane wciąż pcha nas

i zmusza do myślenia.

nauka to klucz nasz

uchyla wielkie wrota

gdy tylko chęci masz

i przyjdzie ci ochota

możesz zobaczyć to ,

co życie ci przyniesie,

kolejną ścieżkę poznać

w tym stumilowym lesie.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
forres 3 stycznia 2008, 11:46
Częstochowa jak Berlin.
banalnie i wtórnie. se poczytaj czasem coś ...byle nie własnego autorstwa.
wiatru w skrzydłach życzę.
estel
estel 3 stycznia 2008, 13:04
kumpela się wstydziła sama badziewny ten wiersz tu wstawić?
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 2 stycznia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca