***

Kałuża

Ludzie nie znają miłości

Od siebie dają tylko ból

Nie angarzują się w dobro człowieka

I nie cieszą się tym co dał im Bóg

 

Ludzie wiedzą co to jest zło

Szyderczość, kłamstwo

Sami tacy są

 

Nie rozpoznają dobroci

Przyjaciel, TA druga osoba

Nie istnieją

 

Ludzie nie rozdają uczuć

Przechodzisz obok nich-

Patrzą obojętnie

 

To człowiek nieszczęśliwy...

Kałuża
Kałuża
Wiersz · 3 stycznia 2008
anonim
  • Ewa
    "angażują", nie "angarzują"

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    banał + byk ort. + szyderczość ( szyderstwo chyba ? )

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kałuża
    A wy się nie znacie! Walcie się! Nie zwracacie uwagi na innych błędny! Pieprzcie się! FUCK OFF! PISS OFF!

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kałuża
    Ty "opiekunie", popatrz na siebie! Szyderczość też może być! A poza tym, każdy popełnie błędy! Oh! Zapomniałam! Nie Ty Ewo i nie Ty "Opiekunie"!!!! Przecież Wy jesteście wspaniali!!! Co nie?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Trzyczternascie

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 2 komentarze