****

lady punk

okłamał mnie tak

jak dziecko się kłamie

żeby zjadło lekarstwa

 

dał mi mnóstwo słodyczy

polewę zlizałam

wgryzłam się w nadzienie

wycałowałam okruszki

 

boli mnie tułów

boli ty słodki hedonisto

lady punk
lady punk
Wiersz · 3 stycznia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    hmmm. przede wszystkim popraw literówki.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    bo ja wiem .. Anathema , sam decyduj

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    warunkowo puszczę , choć wcale nie jestem o słuszności swej decyzji przekonany .

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Urughai
    "okłamał mnie tak
    jak okłamuje się dziecko
    żeby zjadło lekarstwa"

    ............bez porywu i specjalnego pomysłu chyba............


    "dał mi mnóstwo słodyczy
    polewę zlizałam
    wgryzłam się w nadzienie
    wycałowałam okruszki"

    ta strofa jest fajna............"wycałowałam okruszki" dobre...........od razu załapałem infantylne skojarzenie z dzieciństwa...........gdzie zbieranie ustami resztek ze stołu można nazwać całowaniem

    Bardzo Serdecznie Pozdrawiam!




    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 1 komentarz