Rodzimy się Robinsonami
I nimi umieramy
-Jedynacy bólu
Pozwalamy
By nasze serca
Stały się bezludnymi wyspami
Czasami odnajdujemy człowieka
I zmieniamy go w Piętaszka
-A każda niewola rodzi ucieczkę
Kolumbie miłości
-odkryj mnie
I nie mów
że maluję akwarelami
po wodzie