Czy wierzysz w miłość?
W miłość bez miłośći?
Czy da się kochać,
nie bedąc kochanym?
Czy zaufanie to nie wiara?
Czy wiara to nie zaufanie?
Czy wierzyć to nie znaczy
być przy tej osobie?
Czy bycie w trudnym momencie
nie zobowiązuje do współczucia?
Miłość jest to piękna rzecz,
którą trzeba pielęgnować.
Nie można zwątpić bo się rozpadnie.
Trzeba być i martwić się o drugą osobę.
Trzeba być przy niej
w najtrudniejszych momentach.
Życie jest stworzone po to żeby,
Kochać...