Przyjaciel człowieka

Niunia

 

Przyjacielem człowieka jest pies,który na coś czeka... miłością to okazuje do pana... .Broni go przed niebezpieczeństwem, chroni przed złem. Chociaż tego nie rozumiesz wyjdż przed dom i naucz się kochać....... .

 

 

Klaudia ^^^^^ zastrzegam sobie prawa autorskie !

 

Niunia
Niunia
Wiersz · 12 stycznia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    chociaż rozumiem - odrzucam . dlaczego ? dlatego by autorka pomyslała nad zapisem i zdecydowała na formę . jeśli ma to być proza poetycka , to jest kiepsko , jeśli wiersz - to edytor Ci poświrował . kolorek niczego sobie , ale przy zjaranym nastroju . literówki i stylistyka każą mi sie doszukać niezłej fazy.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Niunia
    nie bądź taka mądra, ty coś napisałaś ????!!!!!!!!!!!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Rava
    Anathema to po pierwsze mężczyzna i to o wiele starszy od Ciebie, więc należałoby się trochę szacunku, a po drugie jest opiekunem tego działu i to on jako jeden z kilkorga opiekunów decyduje o tym, czy Twój tekst przechodzi czy nie.
    Co do tekstu - to przychylę sie do wypowiedzi przedmówcy. Najbardziej razi ten bląd ortograficzny no i bezsensowny zapis.
    I jeszcze raz napiszę to samo, co wcześniej - nie oburzaj się tak i nie złość.
    Analizuj komentarze i wyciągaj wnioski.
    Pozdrawiam.
    Rava

    · Zgłoś · 16 lat
  • Niunia
    wal się

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Michał Culpa
    oj niunia, niunia, jesteś głupiutka jak but. Mądrość, mam nadzieję, przyjdzie z wiekiem

    · Zgłoś · 16 lat