Literatura

Live (wiersz)

Alutka16slodka1

Każda łza przypomina nam o czymś, od czego zawsze chcieliśmy uciec…

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 12 stycznia 2008, 23:12
i co ? a gdzie wiersz ?
przysłano: 12 stycznia 2008 (historia)

Inne teksty autora

Miłość
Alutka16slodka1

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca