Miłość

Alutka16slodka1

Miłość może być piekna Miłość może być śliczna Miłość może dawać satysfakcje Miłość może dawać siłę Miłość może zawsze zwysiężyć Miłość może zawsze ryzykować Miłość może wiecznie trwać Miłość może wiecznie kochać Miłość bendzie z tobą zawsze gdy tylko zrozumiesz że jej potrzebujesz nie boj się okazywać uczucia... Bo możesz przeżyć niezwykłą przygodę.
Alutka16slodka1
Alutka16slodka1
Wiersz · 12 stycznia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    jeśli jesteście dwie , to tym bardziej powinnyście nauczyć sie :
    a. interpunkcji
    b. ortografii
    c. szanowania czytelnika
    no przykro patrzeć ,że ziomalki góralki tak niechlujnie traktują taki przyjazny portal.

    · Zgłoś · 16 lat