można dodać do miłosnej zakąski
zawinąć stopą pod prześcieradło
(prawie zawsze białe)
to nic że przede mną obcy ślad
schłodzonej rosy pachnie potem
z wygody lub bez igram ciałem
ćwierka przez moment amarant duszy
z którego migdał ścierpnie gdy rozgryzę
schłodzonej rosy pachnie potem
z wygody lub bez igram ciałem
ćwierka przez moment amarant duszy
z którego migdał ścierpnie gdy rozgryzę"
ten kawałek dla mnie jak ciastko. eh...kobieto. potrafisz zakręcić aby przyciągnąć:)
pozdrówki:)