Literatura

,,Skazana,, (wiersz)

Klaudusia

 

Skazana.
Na milosc.
Od zawsze.
Na zawsze.
Ona nie chce.
Pragnie sie uwolnic.
Ale nie potrafi.
A nikt jej pomoc nie moze.
Bo ludzie nawet nie chca.
Mysla dobrze jej tak.
Sama tego chciala.
Skazana, na nienawisc.
Bo jej sie udalo.
Bo ona zrobila cos
Co rzadko komu sie udaje.
Ale pragnie sie uwolnic.
Lecz sama nie zdola.
Nie widzi nikogo, kto chcialby jej pomoc.
Bo nikt taki sie jeszcze nie urodzil.
Ludzie skazani ...
Tak zawistni!
Zazdrosza.
Ale sami sie pomysla by cos zrobic.
Czekaja az im cos spadnie z nieba.
Czekajcie naiwni!
W dniu smierci zobaczycie
Gdzie popelniliscie blad!


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 16 stycznia 2008, 08:12
:D:D:D śmieszne takie to jest .
ew
ew 16 stycznia 2008, 09:04
Klaudusiu - nie możesz pisać w ten sposób , spróbuj może najpierw trochę poczytać poezję
przysłano: 15 stycznia 2008 (historia)

Inne teksty autora

'Mamusiu'
Klaudusia
,,To mnie boli,,
Klaudusia
,,Budzik,,
Klaudusia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca